Bemutatkozás

Cégünk, a Geotours Utazási Iroda, kifejezetten a személyre szabott utazások szervezésével foglalkozik. Ezen belül kiemelten az üzleti utaztatással és egzotikus üdülések szervezésével. Az irodát több mint 15 éves utaztatói múlttal, 2007-ben alapítottuk a minőségi és korrekt szolgáltatások nyújtása céljából. Másik és egyben legfőbb értékünknek, a megbízhatóságot tartjuk. Irodánkhoz fordultak már nászutasok, kisebb és nagyobb családok, de a kalandra vágyó egyéni utasokat is maradéktalanul kiszolgáltuk. Egyre népszerűbbek az üdülési ajánlatok mellett az üzleti célú megkeresések - szállás, repülőjegy foglalás - valamint a biztosítási szolgáltatásaink is. 


A Seychelles-szigetek.hu weboldalunkat 2017-ben indítottuk el, a többi egzotikus oldalunk mellett. A weboldalunkon a Seychelle-szigetek.hu az alap információk mellett, további információkat szeretnénk nyújtani az ide vágyóknak a választás megkönnyítése céljából. Ezért a legnépszerűbb szigetek szállodáit részletes leírással és gazdag fényképanyaggal illusztráltuk.

seychelles_mahe

Ha ide szeretnék utazni, miben lehet részem? 

Megszámlálhatatlan látványosság várja az ide utazókat, ezek közül kiemelnék két lélegzet elállító helyet a Petite Anse stranddot és az Anse Intendance partszakaszt. Mindkét helyet a sziget legszebb részének tartják a strand a Four Seasons Hotel partszakasza, így a szálloda recepcióján keresztül közelíthető meg. A strand egy nyugodt finom homokos partzskasz, ideális sznorkelezésre. A közelben egy kis étterem is található. Az Anse Intendancen, egy szintén fehér homokos és gyönyörű türkiz kék színű partrész, itt nincsenek zátonyok, ezért az óceán itt sokkal hullámosabb. Úszni itt is lehet, de figyelni kell az áramlatokra bizonyos időszakokban. A strand mellett igen dús növényzet biztosítja az árnyékot, ennek ellenére kisgyermekeseknek nem a legjobb választás. 

Látványosságok

Sir Selwyn Clarke piac - a fővárosban található. Egyedi hangulat, hangos forgatag. Kapható itt minden, halak, fűszerek, zöldségek és gyümölcsök. A kis boltokban, butikokban pedig beszerezhetjük a szuveníreket, ruhákat és kézműves termékeket, faragványkat, selyemképeket, bár sajnos sokfelé itt is megjelent a kínai bóvli.

sir_selwyn_clarke_piac

Kot Ma-Ya Exotic Flower Garden

Különleges növényeket és virágokat nézhetünk meg itt, ha felkeressük a Kot Ma-Ya kertet, a közel kétszázféle trópusi növény és orchidea mellett láthatunk még teknősöket, békákat és gekkókat. Családi programnak is ideális.

Kot_Ma_Ya_Exotic_Flower_Garden

Botanikus kert

A leghíresebb látnivalója a helyi kókuszpálma, a coco de mer. A kert csak pár percre van a városközponttól, pár óra alatt körbejárható. A kertben néhány óriás teknőst is megtekinthetünk.

coco_de_mer

További látnivalók:

Nemzeti Múzeum - a sziget történetét mutatja be a múzeum, több nyelven.

Big Ben - a londoni óratorony mintájára készült főváros verzió.

Arul Mihu Navasakthi Vinayagar - egyetlen hindu templom a szigeten.

Kenwyn House - a sziget legrégebbi, koloniális stílusban épült háza, ma galériat.

Curieuse Marine national Park - a teknősök ma is raknak tojásokat.

Silhouette marine national Park - teljesen érintetlen sziget.

Ste Anne marine National park - a teknősök és a delfinek otthona. 

                                         

Jó böngészést a Maldív-szigetek csodálatos világában!

GEOTOURS csapata

További egzotikus úticéljaink:

Maldiv-szigeteki ajánlataink

Bali utazási ajánlatainkért keresse irodánkat!

Mauritius weboldalunk rövidesen!

Ne maradjon le a legjobb élményekról,
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

További oldalaink

Maldiv-szigetek

Örök nyár és távoli nyugalom

Irány a weboldalra

Dubai hotelek

A csodálatos Egyesült Arab Emirátusok

Irány a weboldalra

Karib-szigetek

A világ egyik legcsodálatosabb helye.

Irány a weboldalra

Mauritius

Amikor egy álom valóra válik

Irány a weboldalra

Geotours Utazási Iroda